28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Αύριο στην Πάφο θα γίνει ένας Πριγκιπικός γάμος με διαμάντια και svarofsky από τη Ρωσία

Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε για ένα γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια του Walt Disney. 

Αυτή την εβδομάδα επανερχόμαστε με ένα γάμο ο οποίος σίγουρα θα αφήσει εποχή! Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά τα πράγματα αφού ο γάμος της Μαρίας Ευστρατίου, σχεδιάστριας μόδας και του αγαπημένου της Παναγιώτη Ιωάννου θα είναι σχεδιασμένος από τα χεράκια της αδελφής της Βαλάντως Ευστρατίου.

Ο Παραμυθένιος γάμος του ζεύγους που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πάφο θα έχει ως θέμα το κρύσταλλο και τον πολυέλαιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο γάμος της κόρης του αγαπημένου συμπολίτη μας πολιτικού, Ανδρέα Ευστρατίου, του οποίου η οικογένεια ασχολείται αποκλειστικά και επαγγελματικά με τη διοργάνωση και ετοιμασία γάμων εδώ και δεκαετίες δεν θα μπορούσε να μην έχει το κάτι παραπάνω.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει πέραν από τα πολλά κρύσταλλα και τους πολυέλαιους  ο γάμος θα έχει “πινελιές” από svarofsky και διαμάντια τόσο σε σχεδιασμούς όσο και σε εμφάνιση.

Το χειροποίητο νυφικό που θα είναι με ντελικάτες κορδονέ δαντέλες και σ’ αυτό θα κυριαρχούν τα svarofsky, οι πέρλες και τα κομψά λεπτεπίλεπτα κρύσταλλα σχεδίασε η ίδια η νύφη, Μαρία Ευστρατίου η οποία επιμελήθηκε εως τώρα την εμφάνιση για πολλές νύφες την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Στην διακόσμηση θα επικρατήσουν παστέλ χρώματα σε ροζ αποχρώσεις ενώ οι λουλουδένιες συνθέσεις θα περιλαμβάνουν ορχιδέες, ορτάνσιες και μπόλικα τριαντάφυλλα που ήδη έφτασαν από την Ολλανδία αποκλειστικά και μόνο για να στολίσουν τον γάμο.

Σίγουρα γάμοι σαν και αυτούς, τόσο της προηγούμενης εβδομάδας όσο και αυτής, επαναπροσδιορίζουν την έννοια “Γάμος & Διακόσμηση” και αποτελούν πλέον ένα υψηλό standard για τους γάμους που θα ακολουθήσουν!

Την γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση στην Τουριστική Πλαζ Γεροσκήπου!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ