20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Αύριο ο προέλεγχος στην Επαρχιακή διοίκηση για της Δημοτικές /κοινοτικές εκλογές, λέει η Έπαρχος Πάφου

Στις 17 Νοεμβρίου θα γίνει η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δήμους και στις 21 Νοεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για κοινότητες, ανέφερε με δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου και Έφορος Εκλογής στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου  Μαίρη Λάμπρου.



Η κ.Λάμπρου είπε πως αύριο έχει καθοριστεί κατά διαστήματα τα κόμματα και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι να φέρουν στην Επαρχιακή Διοίκηση τα έντυπα τους για προέλεγχο αλλά μπορούν να καταβάλουν και το παράβολο ,  ώστε να αποφευχθεί – όπως είπε- η καθυστέρηση στις 17 Νοεμβρίου, ημέρα δηλαδή  υποβολής υποψηφιοτήτων στους Δήμους.

Η κ.Λάμπρου είναι πως στις 21 τρέχοντος, συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης θα μεταβούν στα 15  κέντρα υποβολής υποψηφιοτήτων της Επαρχίας .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Έπαρχος Πάφου ανακοίνωσε πως θα στέλνονται αυθημερόν τα έντυπα στην υπηρεσία εκλογών και θα αναρτηθούν γνωστοποιήσεις στον τόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, όπως λέει ο νόμος και ακολούθως αν επιθυμούν κάποιοι θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση για συγκεκριμένους ωστόσο λόγους που λέει η Νομοθεσία.

Ακολούθως είπε, θα γίνει η ετοιμασία των ψηφοδελτίων .

Η κ.Λάμπρου είπε πως οι  Δημοτικές/Κοινοτικές Εκλογές είναι οι πιο πολύπλοκες  εκλογές και επιβάλλεται προσοχή και πολύ εργασία.

Καταλήγοντας η κ. Λάμπρου ανέφερε πως στις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρξει Διάταγμα Υπουργού Εσωτερικών για την υποδιαίρεση των εκλογικών τμημάτων και τον καθορισμό των εκλογικών κέντρων ενώ στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει Δημοσίευση Γνωστοποίησης για την κατανομή των εκλογέων στα εκλογικά κέντρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ