18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που ανοίγει σε μερικές μέρες στην Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο εντυπωσιακό μέλος της Louis Hotels συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική με την πολυτέλεια και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες

Ολοκληρωτικά ανανεωμένο και μοναδικά ανακαινισμένο, το Louis Paphos Breeze θα ανοίξει τις πύλες του τoν Mάιο 2018 για να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στους επισκέπτες του.

Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της Louis Hotels βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους στην περιοχή Χλώρακα της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του Louis Paphos Breeze, σε συνδυασμό με τη φρέσκια αισθητική και την προσοχή στη λεπτομέρεια, θα μεταφέρουν τον επισκέπτη σε ένα αναζωογονητικό περιβάλλον, ενώ οι πινελιές τοπικών στοιχείων θα δώσουν μια αυθεντική εμπειρία διαμονής.

Τα άνετα και εντυπωσιακά studios και οι σουίτες ενός υπνοδωματίου με τα ουδέτερα και ήρεμα χρώματα θα συνδυάσουν την πολυτέλεια με την κορυφαία ποιότητα, αποτελώντας ιδανική επιλογή τόσο για οικογένειες, όσο και για ζευγάρια.

Το θέρετρο είναι 4 αστέρων Plus Ultra All Inclusive και αποτελείται από 40 superior studios και 104 σουίτες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν στις τέσσερις πισίνες εκ των οποίων μία μεγάλη εσωτερική και μία παιδική, στο ανανεωμένο spa και τη σάουνα και στα τρία διαφορετικά μπαρ του ξενοδοχείου, ενώ οι λάτρεις του γυμναστηρίου θα μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τις εγκαταστάσεις τένις ή συμμετέχοντας σε μαθήματα γιόγκα.

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου θα προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με το πλούσιο μπουφέ από φαγητά και γλυκά. Επιπλέον, οι οικογένειες θα μπορούν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν στο kids club, το οποίο θα προσφέρει ποικίλες διαφορετικές δραστηριότητες.

Στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ένα ελληνικό εστιατόριο που θα μας θυμίσει το επιτυχημένο εστιατόριο της Λευκωσίας, Ουζομεζεδοπωλείο Το Ελληνικό. Το όνομα αυτό που ανήκεις στην Louis Hotels τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδα με την επωνυμία Meze by Elliniko προσφέροντας εκείνες τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις που γνωρίσαμε και στην πρωτεύουσα.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στη μορφή Ultra All Inclusive θέρετρου με όλα τα γεύματα, εισαγόμενα ποτά και την επιλογή εστιατορίων να περιλαμβάνονται στο πακέτο διαμονής.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.louishotels.com .

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ