22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Αυτός είναι ο πιο κολάσιμα γλυκός προορισμός στην Πάφο

Ένα νέο κατάστημα το Sweet N’ Boujee κάνει είσοδο αυτή την εβδομάδα στην Πάφο και σίγουρα θα γίνει ο πιο γλυκός προορισμός της πόλη αφού θα παρασκεύαζει ολόφρεσκα donuts στους πιο εντυπωσιακούς και γλυκούς συνδυασμούς που έχετε επιθυμήσει!

Καλά διαβάσατε! Έρχεται το Sweet N’ Boujee, ένα κατάστημα αποκλειστικά για donuts!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος σε μοντέρνους χρωματισμούς και “διακόσμιση που τα σπάει” σου δημιουργεί την επιθυμία να φας ότι donut βρεθεί μπροστά σου και αναμφίβολα αποτελεί τον νέο ναό της γλυκιάς απόλαυσης των donuts, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Κινύρα 7 (ο δρόμος πίσω από τα δικαστήρια- δίπλα από το πρώην ταμιευτήριο Αστυνομικών).

Με φρέσκα και αγνά υλικά, με παρασκευαστήριο στον ίδιο τον χώρο και από τα χέρια του pastry chef Γιάννη Μιχαήλ οι γλυκοί πειρασμοί θα υπάρχουν σε πολλές παραλλαγές και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε ένα donut με ζάχαρη άχνη, με γέμιση ή με περιχυμένη σοκολάτα σε διάφορους συνδυασμούς, με νουτέλα ή πασπαλισμένο με γλυκά.

Αν μέχρι τώρα δεν είχατε αγαπημένο προορισμό γλυκιάς αμαρτίας πλέον το Sweet N’ Boujee θα γίνει ο προορισμός αυτός!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 95 768169 και απολαύστε πεντανόστιμα και ολόφρεσκα donuts!

🍩 WHO'S READY FOR FREEEE DONUTS? 🍩Good things take time, and this BOUJEE donuts shop has been long in the making! 🔧Catch us this Sunday (2 Feb) between 15:00-17:00 or till sold out to celebrate our opening and grab your FREE DONUT OF YOUR CHOICE ✌️🍩🤩Big shout out to @makeitextreme for the awesome work 🎥📷. 👏👏#sweetnboujeeshop #instagrammable #happyplace #comingsoon #newopening #donuts #doughnuts #foodstgram #foodgasm #baking #delicious

Gepostet von sweetnboujee am Montag, 27. Januar 2020

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ