22.4 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Αυτός είναι ο παφίτης που πάει για καριέρα στην Κορέα με τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ

Η πρόταση είναι τόσο δελεαστική που ο συμπολίτης μας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βαλεντίνος Σιέλης φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να αντισταθεί και θα πει το πολυπόθητο Ναι για να συνεχίσει την κριέρα του στην Κορέα .


Ο Κύπριος αμυντικός δεχόμενος τη δελεαστική πρόταση από το σύλλογο της Κορέας, την ομάδα Γκάνγουον, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε θετικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα themasports.com .

Έτσι, από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα στο συμβόλαιο του, της τάξεως των 50 χιλιάδων ευρώ, μαζί με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, αυτό του Πασχάλη Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε όπως δοθεί αυτό το ποσό της τάξεως των 50 χιλιάδων ευρώ στην ΑΕΛ και να συνεχίσει την καριέρα του εκεί στα μίλια μακριά που επιθυμεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόταση που οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακουμπά τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ που δεν αποκλείεται να πλησιάζει και το μισό εκατομμύριο.

Η νέα ομάδα του Βαλεντίνου Σιέλη, η Γκάνγουον, πήρε το εισιτήριο ανόδου πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κορέας.  Το πρωτάθλημα ξεκινάει εκεί αρχές Μαρτίου.  Η νέα ομάδα του Σιέλη είναι στελεχωμένη με αρκετούς Κορεάτες παίκτες, καθώς και τρεις Βραζιλιάνους, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σερτζίνιο.

Πηγή: themasports.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ