17.9 C
Paphos
Thursday, May 9, 2024

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Το “Pafos Diner” πάει Χόλιγουντ και εντυπωσιάζει με… κυπριακή κουζίνα! [φωτογραφίες]

Ναι η Πάφος είναι και στη Νέα Υορκη και συγκεκριμένα στο Μπρούκλιν βρίσκεται το  “Pafos Dinner” και χωρίς υπερβολή κάνει θραύση.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το “Pafos Diner” επιλέχθηκε για να συμμετέχει στα γυρίσματα της πολύ πετυχημένης ταινίας-σειράς του Χόλιγουντ Mr. Robot η οποία άρχισε πέρσι και βραβεύθηκε με Όσκαρ.

Το “Pafos Dnner” ανήκει σε ένα νεαρό συμπολίτη μας τον 25χρονο Σάββα Ιωάννου από τη Γεροσκήπου ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια ζει και εργάζεται στο Μπρούκλιν.

Η ταχύτητα σκοτώνει
Στην φωτογραφία ο Σάββας και ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot Rami Malek

1

Είναι μεγάλη τιμή τόσο για τον Σάββα αλλά και για όλη την Πάφο η επιλογή των γυρισμάτων της ταινίας αφού το “Pafos Diner” θα γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια επιτυχία της ταινίας. Τα γυρίσματα να σημειωθεί ότι θα συνεχιστούν και τον άλλο μήνα για δύο ολόκληρες βδομάδες.

Ο Σάββας φιλόξενος, εξυπηρετικός και φιλικός που είναι έκανε καλές σχέσεις μαζί με τους ηθοποιούς και συντελεστές της ταινίας και ήδη έχουν καλές επαφές και για μελλοντικά γυρίσματα του Χόλιγουντ.

Οι ηθοποιοί αλλά και όλοι όσοι εργάζονται για τα γυρίσματα στο “Pafos Diner” γεύτηκαν κυπριακό και ελληνικό φαγητό ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας Rami Malek έμεινε άφωνος από την ποιότητα του φαγητού!

mr.-robot-key-art

Πάρτε μια γεύση από τον Mr. Robot!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ