16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Βροχές και καταιγίδες στα ορεινά, καύσωνας στο εσωτερικό και τα παράλια

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.


 

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ