24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αυτή την Άνοιξη κάνουμε την αλλαγή! Χρώματα Μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 [της Δήμητρας Στυλιανού]

Χάλκινες – Κόκκινες αποχρώσεις

Ένα από τα χρώματα που έκαναν θραύση ακόμη και στο Hollywood, είναι οι γλυκές αποχρώσεις του χάλκινου και φυσικά του κόκκινου και μπορούμε πολύ εύκολα να στέψουμε το κόκκινο χρώμα νικητή, όσον αφορά τα γυναικεία μαλλιά για την άνοιξη του 2016..

Το καστανοκόκκινο, το πυρρόξανθο, αλλά και το έντονο χάλκινο είναι τα απόλυτα trends για την ανοιξη – καλοκαίρι, για όσες θέλουν όχι μόνο να είναι αλλά και να δείχνουν αισθησιακές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

112

Ξανθό καραμέλας

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_42Οι ειδικοί έχουν φροντίσει και για όσες θέλουν να διατηρήσουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους, προτείνοντας το υπέροχο ζεστό ξανθό της καραμέλας. Είτε το χρησιμοποιήσεις στο ombre σου για το καλοκαίρι είτε στις ανταύγειες, φρόντισε μόνο να μην προσπαθήσεις να το κάνεις πολύ ξανθό. Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει εξαιρετικά όμορφο κυρίως στα μαλλιά μεσαίου μήκους με επίπεδα, μιας και κάνουν το look σου ακόμη πιο φυσικό. Στην ουσία το ανοιχτό ξανθό θεωρείται πλέον ξεπερασμένο και αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μπορείς να το αναμείξεις με λίγο χάλκινο ή καστανό ανοιχτό.

Πλατινέ-ροκ μαλλί

platinum-blondeΓι ακόμη μια χρονιά το διαχρονικό ξανθό θα πρωταγωνιστήσει στα μαλλιά του 16! Τόλμησε κι εσύ αυτόν τον αντιφατικό συνδυασμό του πλατινέ χρώματος με ένα ροκ κούρεμα για την τέλεια αντίθεση.

 

Ζεστό καστανό

warm-brown-hair-color-5nmrnmoiΟι ζεστοί τόνοι του κεχριμπαριού έρχονται να φωτίσουν το δέρμα σου και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

Babylights

light-golden-brown-babylights-hair-colourΗ δημοτικότητα της τεχνικής Babylights το περασμενο καλοκαίρι της έδωσε μεγάλη δυναμική να συνεχίσει και την νέα σεζόν. Η τεχνική αυτή θα φορεθεί πολύ και το 2016! Φυσική απόχρωση σε ένα μαλλί γεμάτο πολυδιάστατες φωτεινές ανταύγειες έρχονται να δημιουργήσουν ένα ακαταμάχητο φυσικό αποτέλεσμα. Μία τεχνική που αγαπούν ιδιαίτερα οι μελαχρινές γυναίκες! Bronde [Brown + Blonde] Καφέ χρώμα στη βάσης με λεπτές ασύμμετρες ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στα μήκη και τις άκρες και γύρω από την κορυφή του κεφαλιού και τη φράντζα, συμπληρώνουν αυτό το αισθησιακό χρωματισμό!

Μία τάση που θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι..

της Δήμητρας Στυλιανού [Haircare by Demetra]

demetra stylianou

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ