27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Αυτή είναι η ταβέρνα στην Πάφο που συνδυάζει τα ΠΑΝΤΑ (ΦΑΓΗΤΟ- ΘΕΑ- ΜΟΥΣΙΚΗ)

Όταν λέμε μια κυπριακή ταβέρνα συνδυάζει τα πάντα ασφαλώς αναφερόμαστε σε καλό παραδοσιακό φαγητό με αγνά υλικά από κύπριους παραγωγούς, το καλύτερο φαγητό για να είμαστε ειλικρινείς, μαγευτική θέα, την πιο καθηλωτική για να λέμε την αλήθεια και ζωντανή μουσική για όσους θέλουν να συνδυάσουν την έξοδό τους με διασκέδαση.

Ο λόγος βέβαια για το Green Hill Tavern η επίσκεψη στο οποίο αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία για κάθε λάτρη του καλού φαγητού.

Οι Γιώργος και Μιχάλης Μαυρομμάτης υπογράφουν τη μοναδική αυτή εμπειρία προσφέροντας στους καλεσμένους τους τα καλύτερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Φαγητά βγαλμένα από την παράδοση, υλικά από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής που ετοιμάζονται με αγάπη και μαεστρία από τα αδέλφια που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Green Hill Tavern. 

Αν μάλιστα επιλέξετε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με ζωντανή μουσική τότε η Παρασκευή σας θα σας μείνει αξέχαστη αφού

Για προκρατήσεις τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 99538077, 99742627 ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Green Hill Tavern στο FACEBOOK και το INSTAGRAM

Μια επίσκεψη στο Green Hill Tavern θα σας κάνει τακτικούς θαμώνες!

Επισκεφθείτε το και θα μας θυμηθείτε!!!

Γρηγόρη Αυξεντίου 66 Πέγεια, πριν την Πυκνή δεξιά αν θα βγείτε από τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας προς Κάθηκα και μετά την Πέγεια αν πάτε προς τον Κάθηκα μέσα από το κέντρο του χωριού. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ