20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Αυτή είναι η Παφίτικη επιχείρηση που σε ένα μήνα έσπασε κάθε ρεκόρ

Συμπληρώθηκε χθες 7 Σεπτεμβρίου ο πρώτος μήνας εργασιών του νέου υπερσύγχρονου φούρνου Παπαντωνίου στην Γεροσκήπου που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς ανά το Παγκύπριο στην κατηγορία Φούρνοι.

Το νέο κόσμημα της αλυσίδας Φούρνων Παπαντωνίου κατάφερε μόλις μέσα σε ένα μήνα να γίνει ο αγαπημένος προορισμός κάθε απαιτητικού καταναλωτή κυρίως στην Ανατολική πλευρά της Επαρχίας Πάφου και όχι μόνο.

Σε ένα χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν σχεδόν τα πάντα ο νέος υπερσύγχρονος Φούρνος Παπαντωνίου διαθέτει κάθε είδος ολόφρεσκου ψωμιού, λαχταριστά σνακ, γλυκού ή αλμυρού σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη Ψησταριά της Επαρχίας. Μια κουζίνα στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει συνταγές από την Κύπρο αλλά και τη Διεθνή Κουζίνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην κατηγορία των ξενοδοχείων ως γνωστόν υπάρχουν οι αλυσίδες των Boutique Hotels τα οποία χαρακτηρίζονται από τον σχεδιασμό, το μοντέρνο στυλ και την διακόσμηση των
εσωτερικών τους χώρων. Στην αντίστοιχη κατηγορία των Φούρνων αν υπήρχε κάτι αλάλογο ο Φούρνος Παπαντωνίου στη Γεροσκήπου θα έπαιρνε δίχως αμφιβολία το χρυσό μετάλλιο του Boutique Bakery της Κύπρου!

Στον Φούρνο Παπαντωνίου μπορείς επίσης να δημιουργήσεις το δικό σου σάντουιτς με τα υλικά που επιθυμείς και να απολαύσεις τον αγαπημένο σου φρεσκοαλεσμένο καφέ.

Στον νέο φούρνο στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 20, 8200 μπορείς να βρεις, ακόμη, είδη υπεραγοράς!

Τηλ: 26-965611 Φαξ: 26-913416

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ