19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Αυτά είναι τα νέα αποκτήματα της ΠΑΦΟΣ FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ)

Παρά την ήττα της ομάδας μας στο πρώτο της επίσημο φιλικό επί Λετονικού εδάφους, από την Ρίγα με 2-1 υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις τόσο του Δ.Σ. όσο και των φιλάθλων αφού οι ανακοινώσεις για να νέα αποκτήματα διαδέχονται η μια την άλλη. 


H πρώτη ενδεκάδα που παρέταξε ο  Λούκα Έλσνερ στο φιλικό ήταν η ακόλουθη: Ivacic, Gabos, Janza, Pjavejs, Cernomordijs, Goulon, Filimonov, Lotric, Γιαγκουδάκης, Kovalenko, Turkovs.

Πιο κάτω το PafosPress.com συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις συνεργασίας της ΠΑΦΟΣ FC με ποδοσφαιριστές αλλά και δυο παικταράδες που προπονούνται με την ομάδα (Samuel Inkoom & Thomas Ulimwengu) και αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσουν τις μεγάλες προσθήκες στη δύσκολη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ανδρέας Βασιλείου 

Ανδρέας Βασιλείου 

Ο Ανδρἐας Βασιλείου είναι 21 ετών (6/06/1996) και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ερμή Αραδίππου.

Darryl Hérold Goulon

Darryl Hérold Goulon

Ο Darryl Hérold Goulon είναι Γάλλος, 29 ετών (12/06/1988) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Δόξας Κατοκωπιάς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ομόνοιας Λευκωσίας καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Kenan Horic

Kenan Horic

Ο Kenan Horic είναι Βόσνιος, 26 ετών (13/09/1990) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Antalyaspor  στην πρώτη κατηγορία.

Ραφαήλ Γιαγκουδάκης  

Ραφαήλ Γιαγκουδάκης

Ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης είναι 27 ετών (03/08/1990) και αγωνίζεται ως αριστερός μέσος. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Γ.Σ Καλλιθέας.

Yvan Yann Erichot 

Yvan Yann Erichot

Ο Yvan Yann Erichot είναι 27 ετών (25/03/1990) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 19 αναμετρήσεις με την Leyton Orient.

Erik Janza

Erik Janza

Ο Erik Janza είναι 24 ετών (21/06/1993) και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την NK Maribor στην πρώτη κατηγορία Σλοβενίας – “Prva Liga” και για την FC Viktoria Plzen στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Είναι Διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, ενώ διετέλεσε βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Νέων Κ19 και Κ21 της Σλοβενίας.

Aljaž Ivačič

Aljaž Ivačič

Ο  Aljaž Ivačič είναι 23 ετών (29/12/1993) και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την NK Olimpija στην Πρώτη Κατηγορία Σλοβενίας έχοντας 35 συμμετοχές.

Έχει επίσης διατελέσει βασικό στέλεχος των ομάδων NK Radomlje και Bela Krajina Σλοβενίας.

Artem Filimonov

Artem Filimonov

Ο Artem Filimonov είναι 23 ετών (21/02/1994) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Karpaty Lviv  στην πρώτη κατηγορία Ουκρανίας –   “Premier Liga” έχοντας 24 συμμετοχές.

Διετέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Νέων της Ουκρανίας ενώ έχει αγωνιστεί  σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Mitja Lotric

Mitja Lotric

Ο ποδοσφαιριστής Mitja Lotric είναι 23 ετών (3/09/1994) και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός.

Είναι διεθνής με την προεθνική(Slovenia B), ομάδα Ανδρών της χώρας του ενώ έχει αγωνιστεί  σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας.

Στην Λετονία προπονείται και Thomas Ulimwengu

Ο 24χρονος επιθετικός από την Τανζανία θα αποκτηθεί από τους νεοφώτιστους αν ικανοποιήσει στις προπονήσεις.

Ο Ulimwengu έχει ύψος 1,78 και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Samuel Inkoom το μεγάλο Μουντιαλικό Αστέρι

(Αναμένεται υπογραφή) 

Samuel Inkoom

Ο Σάμουελ Ινγκούμ, Γκανέζος διεθνής με 46 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την Πάφο στην Λετονία και αναμένεται να αποτελέσει το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων.

Είναι 28 ετών, αγωνίζεται σαν δεξιός ακραίος αμυντικός ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην αριστερή πλευρά.
Το 2009 και σε ηλικία 20 ετών ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βασιλείας η οποία πλήρωσε 600.000 για να τον αποκτήσει.
Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα το 2010 έδωσε το παρόν του στο Μουντιάλ του 2010 με την Γκάνα. Έπαιξε στην φάση των 16 κόντρα στην Αμερική ενώ αγωνίστηκε και στα προημιτελικά με αντίπαλο την Ουρουγουάη. Οι εμφανίσεις του ανάγκασαν αρκετούς συλλόγους να ενδιαφερθούν όμως η Ντνίπρο έκλεψε την υπογραφή του τον Ιανουάριο του 2011 καταβάλλοντας στην Ελβετική ομάδα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Έπαιξε επίσης στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Μπαστία, στο MLS με τα χρώματα της DC United, είχε πέρασμα από την Ελλάδα και τον Πλατανιά ως δανεικός από τον Ντνίπρο, ενώ έπαιξε επίσης σε Μποαβίστα, Αντάλϊασπορ Τουρκίας και Βερέγια Ρωσίας.
Έχει συμμετοχές σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ με την φανέλα της Βασιλείας.
Παράλληλα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γκάνας U20 το 2009 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο αφού έπαιξε βασικός στους 6 από τους 7 αγώνες ενώ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με την Ελβετική ομάδα.

Laurent Dechaux (Τεχνικός Διευθυντής) 

Laurent Dechaux (Τεχνικός Διευθυντής)

Ο κ.Dechaux, θα είναι ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Διευθυντής Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαιρικών Τμημάτων.

Ο κ.Laurent Dechaux (προφορά στα ελληνικά Λοράν Ντιζό), κατά τη διάρκεια της περσινής σαιζόν, ήταν Σύμβουλος Υποδομής και Ανάπτυξης στην Γαλλική ομάδα, Paris Saint Germain U21.

Luka Elsner (Προπονητής)

Ο κ. Elsner είναι Σλοβένος προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και είναι απόφοιτος με μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα Sport Training στο Nice Sofia Antipolis University της Γαλλίας. Είναι 35 ετών (02/08/1982) και είναι ο νεαρότερος προπονητής που έχει εργαστεί στο Σλοβενικό ποδόσφαιρο και ένας από τους νεαρότερους στην Ευρώπη. Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ομάδες Domzale και N.K Olimpija (Ljubljana).

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 300 αναμετρήσεις σε διάφορα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας.

Γνωρίστε επίσης το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο πέραν του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή

Rok Hanzic , Βοηθός Προπονητή Α’

Ο κ. Rok Hanzic, 36 ετών, είναι πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έλαβε μέρος σε πάνω από

150 αναμετρήσεις στην Α’ Κατηγορία Σλοβενίας “Prva Liga”, τις περισσότερες με την NK Domzale.

Dejan Kopasic, Βοηθός Προπονητή Β’

Ο κ. Dejan  Kopasic  33 ετών έχει εργαστεί ως επαγγελματίας προπονητής στη Σλοβενία  για περισσότερα από 13 χρονια. Έχει εργαστεί ξανά με τον προπονητή μας κ.Luka Elsner σε Εθνικές ομάδες νέων της Σλοβενίας καθώς και στην NK Olimpija Ljubljana.

Drago Kondic, Προπονητής Τερματοφυλάκων 

Ο κ. Drago Kondic, 53 ετών, είναι επαγγελματίας προπονητής τερματοφυλάκων. Τελευταία του ομάδα ήταν στην Α’ Κατηγορία Σλοβενίας  “Prva Liga” με την NK Krsko.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ