23.9 C
Paphos
Thursday, May 9, 2024

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί στην Πάφο

Αρκετά είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Κύπρο και πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει για την κυκλοφορία.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές και ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα».

Προσθέτει ότι «κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα, παρατηρούνται συνεχώς σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, ιδιαίτερα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης, «στην περιοχή του Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη ενώ ομίχλη επικρατεί και στην περιοχή Αγρού».

Οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, προτρέπονται όπως ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα http://www.cypruspolicenews.com/, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία κλειστοί λόγω κατολισθήσεων και συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα είναι οι δρόμοι που εμπίπτουν στις πιο κάτω Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου
——————-

Νατάς – Χολετριών (καινούριο γεφύρι)

Επισκοπής – Νατάς (γεφύρι Νατάς)

Αγίου Γεωργίου – Κιδασίου

Κελοκεδάρων – Τραχυπέδουλας

Τραχυπέδουλας – Σαλαμιού

Κελοκεδάρων – Φιλούσας

Κελοκεδάρων – Αμαργέτης (υπερχείλιση ποταμού Ξερού, στην τοποθεσία Ζυριπιλλή)

Σαλαμιού – Γαλαταριάς

Αγίου Νικολάου – Καμιναριών

Αγίου Νικολάου – Πέρα Βάσας (γεφύρι Τζιελεφού)

Γιόλου – Μηλιούς (παλαιός δρόμος)

Παναγιάς – Κοιλάδας των κέδρων

Καννάβια – Σταυρού Ψώκας

Παναγιάς – Σταυρού Ψώκας

Η Αστυνομία αναφέρει ότι «κατολισθήσεις σημειώθηκαν επίσης στους δρόμους Ποταμίτισσας – Αγριδιών, Δύμες – Κυπερούντας, Αγρού – Χανδριών και Σαιττά – Μέσα Ποταμού, ωστόσο, οι δρόμοι είναι ανοικτοί, αλλά οι οδηγοί, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Επίσης, «κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στον κύριο δρόμο Ευρύχου – Κακοπετριάς, στην πάροδο για την είσοδο στην Κακοπετριά και η είσοδος στο χωριό, επιτυγχάνεται μέσω του χωριού Γαλάτα ή μέσω Αγίου Νικολάου.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στους δρόμους:
Κανναβιών – Αγίας Ειρήνης – Σπηλιών – Κυπερούντας και Ορκόντα – Πεδουλά ενώ στο δρόμο Κακοπετριάς – Καρβουνά υπάρχει αυξημένη ροή νερού στο οδόστρωμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ