21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ασταμάτητη η προσφορά προς την Κοινωνία από τον Ομίλο Αθηνοδώρου

Υπάρχουν εταιρείες που τον όρο “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη” όχι απλά τον σέβονται αλλά τον τιμούν και με το παραπάνω. Μια απο αυτές είναι αναμφίβολα η εταιρεία Αθηνοδώρου στην Πάφο.

Ο Όμιλος Εταιρειών Αθηνοδώρου έχει αποδείξει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν ότι έχει πολύ υψηλά την αίσθηση του “προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο”. Άνθρωποι με αυθεντικό χαμόγελο και κυρίως ζεστή καρδιά προσφέρουν επειδή αληθινά το νιώθουν και όχι γιατί πρέπει ή επειδή το επιβάλλει κάποιος .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο πιο πάνω συμπέρασμα καταλήγει κανείς αβίαστα αφού δεν είναι μόνο η πρόσφατη αιμοδοσία και η τακτική πραγματοποίησή της χρόνια τώρα, δεν είναι απλά οι διαλέξεις και η στήριξη των οδηγών της εταιρείας για θέματα οδικής συμπεριφοράς και συνείδησης που γίνονται σε συνεργασία με την Αστυνομία, δεν είναι οι συχνές εκστρατείες στους δρόμους κυρίως το Πάσχα με την Τροχαία όπου μοιράζονται λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, φλαούνες και ευχές για σωστή οδήγηση είναι και τα τόσα και τόσα άλλα που συνήθως δεν φαίνονται και που οι συντελεστές του Ομίλου δεν αφήνουν να βγουν προς τα έξω για δικούς τους λόγους.

Προσφορά και σεμνότητα στο μεγαλείο της!

Όλοι στην Πάφο που γνωρίζουν και βλέπουν πράγματα και καταστάσεις γύρω από την πλούσια και ανιδιοτελή δράση της εταιρείας στο Κοινωνικό κομμάτι οφείλουμε ένα μεγάλο Μπράβο και ένα τεράστιο Ευχαριστώ!

Respect!!!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ