24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΑΣΠΡΟΚΡΕΜΜΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Σπάνε παράθυρα αυτοκινήτων και αρπάζουν αντικείμενα – Τι πρέπει να προσέξετε;

Χαρά και ευφορία έφερε στους Παφίτες και όχι μόνο η πρόσφατη υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου, ο οποίος αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς γενικότερα, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

Πολύς κόσμος από ολόκληρη την Κύπρο έρχετε να δει από κοντά την υπερχείλιση του 2ου μεγαλύτερου φράγματος της Πάφου ενώ παράλληλα για να “τσιμπίσει” και τους λοκμάδες και τα σιάμισιή του καθώς και άλλα εδέσματα που βρίσκονται πλησίον του Ασπρόκρεμμου.

Δεν λείπουν όμως και τα ευτράπελα και τα δυσάρεστα. Δυστυχώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα κλοπής από αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι “επιτήδειοι” φαίνεται να εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία στο σημείο και να σπάνε τζάμια αυτοκινήτων στα οποία εντοπίζουν αντικείμενα τα οποία βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα σε δύο περιπτώσεις καταγγέλθληακν ότι κλάπηκε μια γυναικεία τσάντα αλλά και ένας χαρτοφύλακας, από οχήματα τα οποία βρισκόντουσαν σταθμευμένα στα σημεία που υπέδειξε το Τμήμα Υδάτων αλλά και η Αστυνομία. Τόσο η τσάντα όσο και ο χαρτοφύλακας είχαν μείνει στα οχήματα των ιδιοκτητών τους σε εμφανές σημείο και όπως φαίνεται αποτέλεσαν “λεία” για κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν την πολυκοσμία σπάζοντας στα τζάμια των οχημάτων και άρπαξαν τα πιο πάνω αντικείμενα.

Οι υποθέσεις διερευνώνται από την Αστυνομία ωστόσο συστήνεται στο κοινό που επισκέπτεται τον Ασπρόκρεμμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αφήνει εκτεθειμένα αντικείμενα στα οχήματα του που τυχόν προκαλέσουν κάποιους να προβούν στις πιο πάνω ενέργειες.

Τις υποθέσεις διερευνά η Αστυνομία Κουκλιών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ