18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αρκετές ζημιές προκάλεσε ο δυνατός αέρας σε γνωστή καφετέρια (εικόνες)

Ζημιές εκατοντάδων ίσως και χιλιάδων ευρώ προκάλεσε χθες βράδυ ο δυνατός αέρας σε γνωστή καφετέρια της πόλης αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com η μανία του ανέμου κατέστρεψε ομπρέλες οι οποίες αξίζουν εκατοντάδες ευρώ, γλάστρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Κάποιοι απο τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Κένεντυ μιλώντας στο PafosPress.com εξέφρασαν την ανησυχία τους για το φαινόμενο αυτό αφού όπως διαφάνηκε χθες βράδυ χρειάζονται επιπρόσθετα μέτρα προστασίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Καλή η λύση των ομπρέλων, είπαν συγκεκριμένα, αλλά φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα καιρικά φαινόμενα.

Στο μεταξύ σε κινητοποίηση τέθηκε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία από την έντονη βροχόπτωση μικρής διάρκειας στην Πάφο, καθώς και τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα παρέσυραν ομπρέλες, τραπεζάκια, καλάθους απορριμάτων, ενώ αποκόπηκαν κλαδιά δέντρων. Από τους δυνατούς ανέμους αποκόπηκαν επίσης δύο ηλιακά.

Εξάλλου σε δύο περιπτώσεις έγιναν κλήσεις για βοήθεια στον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς λόγω της αποκοπής δέντρων στο Γουδί και στο Προδρόμι.

Επίσης πλημμύρισε υπόγειο κατοικίας στη Χλώρακα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ