21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Από τις καταιγίδες στον ήλιο! Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας αυτή τη βδομάδα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Παρασκευή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22  στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη,  ενώ για την Παρασκευή αναμένεται μικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ