17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Απόπειρα φόνου στην Πάφο με μπαστούνι του γκόλφ: Σε απευθείας δίκη ο 56χρονος ύποπτος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παραπέμφθηκε  για τις 19 Σεπτεμβρίου 2017, ο 56χρονος από τη Ρουμανία, ο οποίος συνελήφθηκε και τέθηκε αρχικά υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του στο Μούτταλο, με τον οποίο συγκατοικούσαν.


Ο 56χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας φόνου και των πράξεων που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συγκάτοικοι άρχισαν να τσακώνονται για ασήμαντη αφορμή και ο καυγάς τους παρολίγον να καταλήξει σε τραγωδία.

Μετά την επίθεση, το θύμα της απόπειρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου με σοβαρό τραύμα στο θώρακα.

Με βάση μαρτυρίες και πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 56χρονος ενοχλήθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο συγκάτοικος του, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε να κάνει φασαρία.

Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν, ο 56χρονος φέρεται να άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να μοιραστεί στα δυο.

Ακολούθως, πάνω στην συμπλοκή, ο 56χρονος φέρεται να κάρφωσε το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Ο ίδιος πάντως μετά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι το θύμα, έπεσε πάνω στο σπασμένο μπαστούνι που κρατούσε και ότι πρόκειται για ατύχημα.

Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού έχει επηρεαστεί ο πνεύμονας του, και νοσηλεύεται ακόμη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή, σταθερή, αλλά εκτός κίνδυνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ