17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Απόλυτα επιτυχής η 3η Ημερίδα Ελέγχου Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ελέγχου Λοιμώξεων που διοργανώνει κάθε χρόνο το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η 3η ημερίδα έγινε στο Aphrodite Hills στα Κούκλια και ήταν υπό την αιγίδα του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Οι εργασίες της ημερίδας στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σε αυτή συμμετείχαν εκατοντάδες γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας. Τη σημασία τέτοιων ημερίδων υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΥ, Άθως Τσινωντίδης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας τον οποίο εκπροσώπησε στην ημερίδα ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Πάφου, Γιώργος Μεταξάς.

Είναι ημερίδα Ελέγχου Λοιμώξεων έγινε πλέον θεσμός είπε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, δρ Νέστορας Μιχαήλ. Ιδιαίτερα φέτος υπογράμμισε είναι και πιο επίκαιρη από ποτέ.

Οι διοργανωτές με την πραγματοποίηση της ημερίδας στηρίζουν τη Europa Donna ενώ και φέτος η εκδήλωση διανθίστηκε με ποιοτικό μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ