24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΠΟΨΗ: Περί Φεστιβάλ ο λόγος

Οι «μεγάλες» πίστες της Αθήνας τώρα και στα φεστιβάλ. Αλήθεια σε πόσα προλάβατε να πάτε;

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο ζήλος κάθε κοινότητας να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, να διασκεδάζουν οι χωριανοί και οι απόδημοι.

Το πράγμα όμως έχει ξεφύγει…

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα περίφημα «Διονύσια», στο Στρουμπί, η διασκέδαση κτύπησε κόκκινο. Νηστικό αρκούδι όμως δε χορεύει, και για να χορτάσεις ο τιμοκατάλογος έχει €10 είσοδο, €2 σετ σερβίτσιου, €10 μόνο κρέας κλέφτικο, άλλα οι πατάτες, άλλα η ντομάτα και το αγγούρι, άλλα το ρέσι, άλλα οι λοκουμάδες, άλλα το ψωμί και φυσικά άλλα το ποτό. Κοντολογίς, ένα ζευγάρι για να Διονυσιστεί θέλει το εκατοσταευράκι του.

Και η εκμετάλλευση συνεχίζεται.

Στη Μαραθούντα, κι εκεί φεστιβάλ!

Με δύο μωρά, νηπιακής ηλικίας, αγοράζεις μια μερίδα για να τους τη μοιράσεις. Πόσο φαί να φάει ένα τετράχρονο; Και όχι κύριε, δεν δικαιούσαι να πάρεις ΑΔΕΙΟ πιάτο για να μοιράσεις τη μια μερίδα στο δεύτερο παιδί σου. Αν θέλεις κυρία μου να ταΐσεις το παιδί σου να αγοράσεις ακόμα μια μερίδα. Να τρώει η μάνα και στο παιδί να μη δίνει… Για όνομα του Θεού!!!!

Αγαπητοί φίλοι, στηρίζουμε τα χωριά μας, πηγαίνουμε στα φεστιβάλ μας όμως ας μπει ένα όριο, σύνεση στη συμπεριφορά και λογικές χρεώσεις για όλα τα βαλάντια.

Κυριακή Χριστοδούλου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ