18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Αποφασισμένος ο Πάπης: Τον επόμενο Δήμαρχο Γεροσκήπου θα τον αποφασίσουν οι δημότες, κανένας άλλος.

Οι αποφάσεις των κομμάτων, τον οποιονδήποτε κομμάτων, είναι απόλυτα σεβαστές και θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον ΔΗΣΥ που επέλεξε για υποψήφιο του τον κύριο Μάκη Παυλίδη όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουν και είμαι σίγουρος πως το γνωρίζουν ότι Δήμαρχο βγάζουν μόνο οι δημότες Γεροσκήπου με την ψήφο τους και κανένας άλλος.


Με αυτή την όλο νόημα δήλωση, ο Αντιδήμαρχος Μάριος Αθανασίου Πάπης, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του τόσο γενικά όσο και εσωκομματικά για τις επερχόμενες εκλογές υπογραμμίζοντας ότι καλό θα ήταν να γίνει άμεσα μια διερεύνηση στη βάση της τοπικής κοινωνίας της Γεροσκήπου, πέραν και πάνω απο τα κόμματα και τις όποιες τους αποφάσεις για το ποιον οι δημότες θεωρούν ως τον καταλληλότερο για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Ως Αντιδημαρχος Γεροσκηπου, ανέφερε μιλώντας στο PafosPress, συνεργάστηκα με τον κ. Παυλίδη και θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία παρόλα αυτά όμως την τελική απόφαση θα την πάρουν οι δημότες οι οποίοι είναι σε θέση να μας αξιολογήσουν αντικειμενικά.

Μπορούν, πρόσθεσε, να μας κρίνουν για το πόσο έργο παρήξαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και να μας βαθμολογήσουν αντικειμενικά για τη διαχρονική και ιστορική μας προσφορά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προσωπικά, συμπλήρωσε, με δεκαπέντε χρόνια δόκιμης και παραγωγικής παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκησης, καταθέτοντας τον καλύτερο μου εαυτό είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα με στηρίξει ανάλογα με την αγάπη και τη ψήφο του.

Οι Γεροσκηπιανοί στις επόμενες εκλογές θα εκλέξουν για Δήμαρχο ένα αληθινό εργάτη, ένα άνθρωπο βγαλμένο μέσα απο τα σπλάχνα της ίδιας της κοινωνίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ