16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 25χρονο και τη μητέρα του (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΤΣΕΡΙΟΥ)

Στη σύλληψη ακόμη ενός νεαρού απο την Πάφο ηλικίας 25 ετών προχώρησε σήμερα η ΥΚΑΝ μετά απο συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com τις οποίες επιβεβαίωσε ο διοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, άντρες της ΥΚΑΝ μετά απο αξιολόγηση πληροφοριών έκαναν έφοδο σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο όπου βρισκόταν ο 25χρονος και τον συνέλαβαν σε σχέση με την υπο διερεύνηση υπόθεση της αγριας καταδίωξης και ρίψης πυροβολισμών που έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία.
Εν τω μεταξύ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στη μητέρα του 25χρονου αφού το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσαν οι δυο ύποπτοι νεαροί απο την Πάφο το βράδυ της καταδίωξης είναι εγγεγραμμένο στο όνομά της.
Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση άλλος ένας 25χρονος επίσης απο την Πάφο. Αύριο ο δεύτερος συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του ενώ η μητέρα του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη.
Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ