18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μαρίνα της Πάφου θα κατασκευαστεί απο την Pafilia

Απόφαση σταθμός πρέπει να χαρακτηριστεί η απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων να ζητήσει απο την εταιρεία Pafilia να προσκομήσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να αποδείξει την ικανότητά της να προχωρήσει στην κατασκευή του έργο της Μαρίνας Πάφου.


Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας αποκλειστικά στο PafosPress.com ο διευθύνοντας Σύμβουλος της Pafilia, Ηλίας Hλιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι όπως πάντα έτσι και σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία Pafilia θα προχωρήσει με σοβαρότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλούς τόνους τη διαδικασία όπως ακριβώς ορίζεται απο τη Νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέα Δημητριάδη, ο οποίος επίσης μίλησε στο PafosPress.com, αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να προσκομίσει η εταιρεία που ακολουθούσε στις προσφορές, δηλαδή η Pafilia, στα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για τα απαιτούμενα κεφάλαια για να προχωρήσει στην κατασκευή.  Αν απο τα στοιχεία, συμπλήρωσε ο κ. Δημητριάδης, ικανοποιηθεί η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων τότε θα προχωρήσει και η διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων μεταξύ της εταιρείας και της κυβέρνησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία πήρε τέτοια τροπή λόγω της γνωμάτευσης του Γενικού εεισαγγελές, Κώστα Κληρίδη ότι η κοινοπραξία Poseidon δεν ικανοποίησε τους όρους με αποτέλεσμα η Διαχειριστική επιτροπή Μαρίνων να καταφύγει στην επόμενη εταιρεία που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πηγη: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ