17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διοικητική έρευνα για αδικήματα διαφθοράς σε βάρος αστυνομικών για τους εμπρησμούς

Τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για να διαφανεί κατά πόσο έγινε οποιαδήποτε διαρροή από μέλος/μέλη της Αστυνομίας Πάφου αστυνομικών πληροφοριών ή στοιχείων σε σχέση με την υπόθεση του τριπλού εμπρησμού στο Δημαρχείο, τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και το Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας Πάφου διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Ανδρέας Κουσιουμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τους PafosPress. 

Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας «PafosPress.com», ημερομηνίας 1/7/2016, και σε σχέση με το άρθροΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: “Γύρω απο το Δημαρχείο” ψάχνει η Αστυνομία για τον εμπρηστή- Κλήθηκαν και επώνυμοι επιχειρηματίες” (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου όρισε υψηλόβαθμο αξιωματικό της Αστυνομίας Πάφου ως υπεύθυνο για τη διεξαγωγή σχετικής διοικητικής έρευνας που θα καταδείξει κατά πόσο μέλη του σώματος διέρευσαν στον Τύπο πληροφορίες σε σχέση με την εξεταζόμενη υπόθεση. 

Η διαρροή στοιχείων ή πληροφοριών απο μέρος μελών της Αστυνομίας προς ΜΜΕ, δημοσιογράφους ή λειτουργούς του Τύπου εμπίπτει στα διοικητικά παραπτώματα του σώματος και εντάσσεται στην κατηγορία για “διερεύνηση αδικημάτων διαφθοράς”.

Κάτω λοιπόν απο τα πιο πάνω δεδομένα η διαδικασία της διοικητικής έρευνας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και είναι μέσα στα ίδια πλαίσια που χθες κλήθηκε για κατάθεση και ο γράφων, αρχισυντάκτης του PafosPress  (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ξεκάθαρο ερώτημα πάντως που προκύπτει είναι κάτω απο ποια δεδομένα διατάχθηκε η έρευνα και αν και κατά πόσο η οποιπαδήποτε δημοσιογραφική αναφορά, απο τώρα και στο μέλλον, θα ισοδυναμεί με διοικητική έρευνα. Ερώτημα που η ηγεσία της Αστυνομίας πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα.

Μάριος Ιγνατίου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ