17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με αυτό τον τρόπο “ψαρεύει κοπέλες” ο ύποπτος για τις γυμνές φωτογραφίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε χθες βράδυ το PafosPress.com μετά απο καταγγελίες του γνωστού μοντέλου και ηθοποιού Βιολέτας Λόρενς απο την Πάφο η οποία μιλώντας στη σελίδα μας (Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ) αποκάλυψε ότι άτομα μέσω FACEBOOK προσεγγίζουν ανυποψίαστες κοπέλες, πέντε εκ των οποίων απο την Πάφο, και υπόσχοντάς τους υψηλές χρηματικές αμοιβές τις ξεγελούν καταφέρνοντας τις να τους στείλουν γυμνές φωτογραφίες ή με εσώρουχα σε άκρως προκλητικές και αποκαλυπτικές στάσεις.


15134244a

“Θα σου δώσω 5000€”

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το PafosPress.com κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με ένα απο τα θύματα του ενός εκ των δραστών, μια νεαρή κοπέλα ηλικίας 25χρόνων που εργάζεται και διαμένει μόνιμα στην Πάφο και μπόρεσε να εξασφαλίσει αποκλειστικά ντοκουμέντα και αντίγραφα συνομιλίων για τον τρόπο που ο θύτης προσεγγίζει τα θύματά του και ποιαν ακριβώς μέθοδο και επιχειρηματολογία χρησιμοποιεί για να τις πείσει να φωτογραφηθούν γυμνές ή με εσώρουχα προσφέροντάς τους μάλιστα δήθεν μέχρι και… 5000€.

Όπως κάλλιστα μπορείτε να διαπιστώσετε και απο μόνοι σας στα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε ο δράστης ο οποίος είναι ο ίδιος επιτήδειος σε όλες τις περιπτωσεις επικαλείται σε φίλη του θύματος προσπαθώντας να την ξεγελάσει ότι στη φίλη της πρόσφερε για τη φωτογραφία που βλέπετε 3500€.

Επίκειται ομαδική καταγγελία στην Αστυνομία

Το PafosPress.com κατέχει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία απο τις συνομιλίες αλλά και φωτογραφικό υλικό μέσα απο το οποίο ο θύτης οδηγεί τα θύματα του, δια ψευδών παραστάσεων αλλά και εκβιασμού σε κάποιες περιπτώσεις, στην αποστολή φωτογραφικού υλικού με στιγμές όπως πιο πάνω περιγράφονται.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εντός της ημέρας οι παραπονούμενες είναι πλέον αποφασισμένες να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Αστυνομία θέλοντας να αποτρέψουν και άλλες κοπέλες να πέσουν θύματα του εν λόγω προσώπου.

Δυστυχώς προσεγγίζουν ακόμη και ανήλικες

Σε μια άλλη περίπτωση, ξετυλίγοντας περισσότερο το κουβάρι των καταγγελιών, διαπιστώσαμε ότι τόσο ο συγκεκριμένος ανώμαλος δράστης αλλά και άλλος ο οποίος παρουσιάζεται ως φωτογράφος απο τη Λεμεσό πέραν απο τα ενήλικα θύματά τους προσεγγίζουν δυστυχώς και ανήλικες κοπέλες ζητώντας τάχα γυμνές φωτογραφήσεις για, άκουσον άκουσον, κάποιες μετρήσεις (?) .

Ο νεαρός πάντως, για τον οποίο οι κοπέλες κάνουν λόγο, όπως έχουμε διαπιστώσει στέλνει αρχικά παντού το ίδιο μήνυμα ως δόλωμα και αφού κάποιες κοπέλες τσιμπήσουν υπόσχεται μετρητά ζητώντας μάλιστα, οπως φαίνεται και στα γραπτά μηνύματα που έχουμε, μέχρι και τραπεζικό λογαριασμό για να κάνει τάχα την κατάθεση των μετρητών. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζει φωτογραφίες με μετρητά λεφτά για να γίνει πιο πειστικός ενώ σε άλλες περιπτώσεις έστειλε δήθεν και αντίγραφο της κατάθεσης που έκανε σε τράπεζα (επίσης κατέχουμε στοιχεία) που όπως διαπιστώθηκε στην πορεία ήταν πλαστή και μάλλον καλό προϊόν μοντάζ στο Photoshop.

aniliki

Πηγή: PafosPress.com

10153904_1545223915708264_8532832473813821797_n

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ