15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μαλλιά κουβάρια στον Πωμό για το παγκάρι της Εκκλησίας (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Σε τεντωμένο σχοινί είναι οι σχέσεις στην εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Αγιος Ευψύχιου στον Πωμό σύμφωνα με καταγγελίες του μέχρι πρότινος Ταμία της Επιτροπής ο οποίος ενημερώθηκε με σχετική επιστολή από τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο την οποία σήμερα αποκαλύπτει το PafosPress.com, ότι λόγω ασυννενοησίας, όπως αναφέρεται και για να μην παραλύσει η λειτουργία του ναού, οφείλει να παραδώσει το ταμείο της εκκλησίας ενώ θα διοριστεί και νέα επιτροπή.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε ως εκκλησιαστική επιτροπή εκφράσει την αντίθεσή μας σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη διαχείρηση του ταμείου της Εκκλησιαστικής Επιτροπής αναφέρει ο κ. Αντρέας Νικοδήμου όμως τα πράγματα όχι μόνο δεν έχουν διορθωθεί αλλά έφτασαν στο απροχώρητο υποστηρίζει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ο κ. Νικοδήμου, τα προβλήματα είναι η αγορά υπηρεσιών καθαριότητας η οποία εδώ και χρόνια δόθηκε σε άτομο που έχει πάρει ήδη σύνταξη δίχως συμβόλαιο και δίχως όρους απασχόλησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την κατάσταση είναι ενήμερός και ο Μητροπολίτης Γεώργιος αναφέρει ο κ. Νικοδήμου, ο οποίος όπως προσθέτει παρευρέθηκε για το θέμα σε σχετική συνεδρίαση που ο ίδιος κάλεσε στην παρουσία μάλιστα όλων των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, του Ιερέα, του Κοινοτικού Συμβουλίου καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι αναφέρει ο κ. Νικοδήμου αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την διαχείρηση των οικονομικών του Ιερού Ναού.

Πως γίνεται, διερωτάται, να είμαι διορισμένος ταμείας, να μην έχω πρόσβαση, ούτε καν κλειδί του παγκαριού και απλά να μου δίνεται το αντίγραφο της κατάθεσης που έγινε στην Τράπεζα. Ποιος ασκεί έλεγχο στο παγκάρι αν δεν μπορεί να το κάνει ο ταμείας, διερωτάται ο κ. Νικοδήμου;

Τα προβλήματα επιβεβαίωσε κληθείς να σχολιάσει στο PafosPress.com και ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού Βαγγέλη Στυλιανού.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη είπε ο κ. Στυλιανού και πρέπει όλοι να κάτσουμε κάτω με σοβαρότητα να βρούμε την πιο σωστή λύση. Κάναμε τις ενέργειές μας σε μια προσπάθεια να υπάρξει ηρεμία και αγάπη στην Κοινότητα αλλά και για το καλό της Εκκλησίας μας. Δυστυχώς τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως πρέπει να είναι, κατέληξε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ