22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: “Κλείνουν” το Λιμανάκι του Λατσιού αύριο οι ψαράδες

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους και να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω στις πιέσεις της Αρχής Λιμένων παρουσιάζονται οι ψαράδες στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Οι ψαράδες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com, αύριο πρωί, γύρω στις 7:00πμ θα κλείσουν το Λιμανάκι του Λατσιού στέλνοντας ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην επιθυμία της Αρχής Λιμένων να μετακινήσουν τα δικτυά τους απο τις αποβάθρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα την περιοχή επισκέφθηκαν λειτουργοί της Αρχής Λιμένων και ουσιαστικά υπέδειξαν στους ψαράδες σε ποιές ενέργειες πρέπει να προβούν για ευπρεπισμό της περιοχής του Λιμανιού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι επαγγελματίες που φαίνεται να ενοχλήθηκαν θέλουν με την ενέργεια αυτή να στείλουν άμεσα και ξεκάθαρα μήνυμα στους αρμόδιους ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να μετακινηθούν τα δίκτυά τους αφού κάτι τέτοιο θεωρούν ότι θα δυσκολεύει ακόμη το ήδη δύσκολο επάγγελμά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί και η Λιμενική Αστυνομία ενώ η Αρχή Λιμένων δεν φαίνεται να είναι αποφασισμένη να κάνει πίσω σε θέματα καθαρών αποβάθρων τα οποία συνδέει με την ασφάλεια και την καθαριότητα όλων όσων χρησιμοποιούν το Λιμανάκι του Λατσιού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ