19.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Καβγάς τρικούβερτος και ύβρεις στο Γ.Ν. Πάφου- Καταγγελίες στην Αστυνομία

“Τρικούβερτο” καβγά και λεκτικές αντιπαραθέσεις είχαμε σήμερα πρωί πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου ανάμεσα σε δυο αξιωμτούχους της Μονάδας με αποτέλεσμα οι υψηλοί τόνοι να καταλήξουν σε ανταλλαγή …”Γαλλικών” και τελικά η υπόθεση να οδηγηθεί και ενώπιον της Αστυνομίας στην οποία έγινε καταγγελία όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει.

Αμφότερα τα δύο άτομα κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία και εκτός απο παραπονούμενα βρίσκονται και αντιμέτωπα, ένθεν και ένθεν, με την κατηγορία της δημόσιας εξύβρισης.

Τα προβλήματα στο νοσοκομείο της πόλης των τελευταίο καιρό δεν είναι λίγα και πέραν απο τα λειτουργικά ή τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με αναλώσιμα ή αναβάθμιση σε διάφορους τομείς υπάρχουν και υψηλοί τόνοι και αντιπαράθεση μεταξύ υψηλόβαθμων ιατρικών λειτουργών, γιατρών ή άλλων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως το PafosPress πληροφορείται το τελευταίο περιστατικό προβλημάτισε ιδιαίτερα τη Διεύθυνση του Γ.Ν. Πάφου η οποία διατηρώντας ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τις Ιατρικές Υπηρεσίες, τη Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό προβληματίζεται πως θα αναχαιτίσει αυτη την ανησυχητική τάση έντασης και πιθανής αποκλιμάκωσης που ίσως προκύψει.

Όπως είμαστε επίσης σε θέση να γνωρίζουμε, στο προσεχές διάστημα δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Υπουργός Υγείας ή η Γενική διευθύντρια ή και οι δυο αξιωματούχοι να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Πάφου για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση και χειριστούν προσωπικά τα πράγματα πριν εκτραπούν.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ