19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μετανάστες στην Πάφο κοιμούνται στο πεζοδρόμιο έξω από το Γρ. Ευημερίας

Μια απαράδεκτη εικόνα παρατηρείται εδώ και δυο ημέρες έξω από το Γραφείο Ευημερίας Πάφου όπως αποκαλύπτει σήμερα το PafosPress.com.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το PafosPress.com φαίνονται τρια άτομα, μετανάστες από την Αφρική, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, να κοιμούνται μπροστά από την είσοδο του Γραφείου Ευημερίας Πάφου σήμερα και να είναι σκεπασμένοι με σεντόνια και ρούχα για να προστατευθούν από το κρύο.

Οι τρεις, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ήταν εκεί και χθες το πρωί ενώ αυτό το φαινόμενο φαίνεται να προέκυψε μετά την αλλαγή πολιτικής του Γραφείου Ευημερίας, αντί δηλαδή να τρέχουν δεξιά και αριστερά οι λειτουργοί του κράτους για να βρουν διαμέρισμα για να στεγάσουν τους μενατάστες να τους ζητούν να βρουν οι ίδιοι και να έρθουν ακολούθως στις κρατικές Υπηρεσίες να αιτηθούν κάλυψη των συγκεκριμένων εσόδων, όπως προνοεί η Νομοθεσία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, όπως έχουμε πληροφορηθεί όχι μόνο αντέδρασαν με τη συγκεκριμένη αλλαγή της πολιτικής του κράτους επιδεικνύουν μάλιστα και απρεπή συμπεριφορά προς τους λειτουργούς, με υποδείξεις, απειλές και επιθετική διάθεση ζητώντας να τους δοθεί το επίδομά τους, τα δικαιώματά τους ενώ κάποιοι, προφανώς από άγνοια (ελπίζουμε) φτάνουν στο σημείο να ζητούν μέχρι και τον …μισθό τους.

Απόδειξη των πιο πάνω είναι το ότι συχνά πυκνά οι λειτουργοί του Τμήματος, ακόμη και ο φρουρός ασφαλείας, λόγω των αντιπαραθέσεων, των προβλημάτων αλλά και των καβγάδων που σημειώνονται στους διαδρόμους και την είσοδο του Γραφείου Ευημερίας κάλεσαν την Αστυνομία για να τους προστατεύσει και να επιβάλει την τάξη.

Το βίντεο μιλάει από μόνο του:

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ