16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ενοικιαστές στην Πάφο άφησαν το σπίτι σαν βομβαρδισμένο σκουπιδότοπο (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είκονες σαν και αυτές που ακολουθούν δεν συναντάς καθημερινά. Πρόκειται για ένα σπίτι στη Γεροσκήπου το οποίο μέχρι μια μέρα πριν ήταν ενοικιασμένο και οι ένοικοί του το εγκατέλειψαν.

Ο ιδιοκτήτης του ο οποίος να σημειωθεί είχε καταγγείλει διάφορα περιστατικά τον τελευταίο καιρό στην Αστυνομία με έκπληξη του συνάντησε αυτή την απαράδεκτη (πολύ επιεικώς) κατάσταση.

Θα μπαίναμε στον πειρασμό να κάνουμε περιγραφή του τι συνάντησε ο δυσμοιρός ο ιδιοκτήτης αλλά σίγουρα δεν μπορούν τα λόγια να περιγράψουν την κατάσταση στο απόλυτο οπότε αφήνουμε το βίντεο και τις εικόνες που ακολουθούν να “μιλήσουν” από μόνα τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο PafosPress.com κάλεσε άλλους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή κατοικιών που ενοικιάζουν σπίτια να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το ποιους επιλέγουν να βάλουν μέσα σε αυτά γιατί στο τέλος ενδεχομένως για €50 τον μήνα περισσότερο μπορεί να κληθούν να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ για να αποκαταστήσουν τις ζημιές όπως έπαθε σε αυτή την περίπτβωση ο ίδιος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ