19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Πάφου- Βλάβες σε 2 αεροπλάνα- Τους έστειλαν σπίτι τους τελικά (Vids/Pics)

Ένταση, φωνές και διαπληκτισμοί τα μεσάνυχτα την Κυριακή, στο αεροδρόμιο Πάφου.

Ο λόγος η δεκάωρη καθυστέρηση της πτήσης Πάφος- Θεσαλλονίκη η οποία τελικά ακυρώθηκε με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ταξιδιώτες που θα αναχωρούσαν από την Κύπρο στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονταν μέχρι και τα μεσάνυχτα (χωρίς να έχει δοθεί μέχρι στιγμής ενημέρωση για νέα ώρα αναχώρησης) «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο Πάφου, με την αναμονή τους να ξεπερνά τις 10 ώρες!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αρχικά ο λόγος καθυστέρησης που είχε δοθεί στους ταξιδιώτες ήταν ότι εξαιτίας μηχανικής βλάβης στο (πρώτο) αεροσκάφος της Ryanair με το οποίο θα ταξίδευαν, θα πρέπει να αναμένουν την άφιξη άλλου αεροπλάνου από τη Θεσσαλονίκη, για την ασφαλή αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό τους.

Όπως κι έγινε. Αυτό που δεν υπολόγιζε κανείς, ήταν ότι θα εμφάνιζε βλάβη και το δεύτερο αεροσκάφος που έφτασε από Θεσσαλονίκη, μ’ αποτέλεσμα τη χρονοβόρα αναμονή.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και μικρά παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν με την πολύωρη καθυστέρηση αφού από τη 13:30 χθες βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα έτυχαν ενημέρωση ότι αεροσκάφος προερχόμενο από το Βουδαπέστη θα τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη.

Τελικά η πτήση ακυρώθηκε. Όπως αναφέρει επιβάτης της πτήσης στο PafosPress.com:

“Μας είχαν 10 ώρες στο αεροδρόμιο και μας είπαν ότι ήρθε άλλο αεροπλάνο από Βουδαπέστη για να μας πάει το οποίο παρουσίασε και αυτό πρόβλημα.

Μας κατέβασαν από το αεροπλάνο και μετά από μιάμιση ώρα μας ανακοίνωσαν ότι η πτήση ακυρώνεται. Μεγάλη απογοήτευση, ταλαιπωρία και έλλειψη επαγγελματισμού. Εξυπηρέτηση μηδέν και οι υπεύθυνοι της εταιρείας εξαφανισμένοι”.

Πρέπει να πούμε ότι το PafosPress.com από χθες προσπάθησε να ενημερωθεί επίσημα από την εταιρεία αλλά κανένας, παρά τις κλήσεις μας δεν έχει ανταποκριθεί. Αρχικά μας είχαν παραπέμψει στα γραφεία της Hermes στο αεροδρόμιο και μετά στα κεντρικά αλλά καμία απάντηση δεν λάβαμε για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε και εμείς σωστά τον κόσμο. 

Δείτε επισης βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσιογράφος Κική Περικλέους:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ