17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αν θέλεις Catering τότε ο Πισιάρας είναι η καλύτερη επιλογή

Οι υπηρεσίες Catering στις μέρες μας έχουν γίνει πλέον απαραίτητες σε κάθε περίσταση που μπορεί κάποιος να οργανώνει μια εκδήλωση, ένα γάμο, ένα πάρτι αρραβώνων, μια βάπτιση, μια χορεσπερίδα ή ένα άλλο ξεχωριστό για σας γεγονός.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι πελάτες επιζητούν τις καλύτερες επιλογές, τους πιο επαγγελματίες και τους αρτιότερους συνεργάτες για να απευθυνθούν για μια ιδιαίτερη και μοναδική περίσταση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Πισιάρας Catering στην Πάφο έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες σας ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα όχι μόνο στην Επαρχία μας αλλά πλέον και ανά το παγκύπριο.

Με τον δικό του εξοπλισμό, όλες τις απαραίτητες άδειες, ένα μεγάλο στόλο από αυτόνομες μονάδες εξυπηρέτησης και καταρτισμένο προσωπικό για φιλοξενία η εταιρεία παρέχει τα υψηλότερα standards για υπηρεσίες catering.

Οι γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει το μενού της εταιρείας μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά με τις ιδέες και τις εισηγήσεις σας στο γάμο των ονείρων σας. Με τη συμβουλή των ειδικών της εταιρείας Πισιάρας Catering πλέον μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια ότι “βρίσκεται καλύτερα στα χέρια”, τα χέρια των ειδικών για τη ξεχωριστή στιγμή που οργανώνετε και που φυσικά χρειάζεστε δίπλα σας τους καλύτερους.

Το πλούσιο μενού της Πισιάρας Catering, ο σχεδιασμός κάθε τραπεζιού ξεχωριστά, η διακόσμηση, η διαρρύθμιση, η καλαισθησία και ο επαγγελματισμός θα συνυπάρξουν σε ένα πλούσιο μενού, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και θα δημιουργήσουν ένα άψογο αποτέλεσμα που θα είναι αντάξιο της σημαντικότητας του γεγονότος σας, με έμφαση στην ποιότητα, τη γεύση, τη λεπτομέρεια, τον ακριβή προγραμματισμό και τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις που μπορεί να προκύπτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρεία D. Pisiaras Catering Ltd στο τηλέφωνο 99226800 ή επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Εναλλακτικά επισκεφθείτε το χώρο της εταιρείας στην Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης, πριν την Αρχή Αδειών αριστερά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ