17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

“Αν έβρισκαν την Αφροδίτη θα είχαν και έλεος” Γιατί μίλησε για αχαριστία και για ανθρωπιά;

Την αντίδρασή του για τις φωνές που ακούγονται για την εμπορική αξιοποίηση του παραλιακού τεμαχίου της Αρχιεπισκοπής στη Γεροσκήπου εξέφρασε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μιλώντας από την Πάφο.
“Αν έβρισκαν την Αφροδίτη θα είχαν και έλεος” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος θέλοντας να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προέκυψαν για την ανεύρεση αρχαιοτήτων στο παραλιακό φιλέτο της Αρχιεπισκοπής στην περιοχή Παχύαμμος στη Γεροσκήπου.
Δεν πρόκειται είπε ο Μακαριώτατος να χαριστώ σε κανένα για κάτι που αφορά την περιουσία της εκκλησίας. Αν ήταν δική μου περιουσία ίσως και να την εχάριζα αλλά δεν έχω δικαίωμαι να μην προστατεύσω την περιουσία της εκκλησίας ως ο διαχειριστής της.
Στην προσπάθεια να ανατραπεί η επένδυση της εκκλησίας, είπε ο Αρχιεπίσκοπος, εμπλέκονται οικονομικά συμφέροντα αλλά δυστυχώς και πολιτικά κόμματα. Στη ζωή μου βοήθησα πολλούς είπε, αρκετοί όμως φάνηκαν αχάριστοι. Από εκείνους που βοήθησα, τους παφίτες developers, ο μόνος που ανταποδίδει είναι ο Μιχαλάκης Λεπτός τον οποίο και τον ευχαριστώ, υπογράμμισε.
Εύχομαι σε όλους είπε ο Θεός να τους έχει καλά. Μπορεί κάποιοι να έγιναν εκατομμυριούχοι είπε ο Μακαριώτατος αλλά ο ίδιος ανέμενε πως θα γίνονταν και άνθρωποι.
Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα υπέδειξε . Αν νομίζουν πως με τα εκατομμύρια έγιναν μεγάλοι και τρανοί δυστυχώς κάνουν λάθος υποστήριξε. Είναι καλά να γνωρίζουν κατέληξε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία στον άνθρωπο αλλά εκείνη που την φέρνει είναι η ανθρωπιά.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ