16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΙΟΥ: Όλα κυλάνε άψογα στον Πας Κάτω Πύργου-Μιλτιαδη Τάλας

Tη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Πας Κάτω Πύργου-Μιλτιαδης Τάλας .

Η ομάδα του Νίκου Χριστοφή είναι στην 1η θέση με 12 βαθμούς έχοντας 4 νίκες σε ισαρίθμους αγώνες. Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μίλησε στο Pafospress o πρόεδρος του Πας Κάτω Πύργου-Μιλτιαδης Τάλας Αντώνης Φωτίου.

Πετύχατε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Ακρίτα Β 2015. Πλέον έχετε αποκτήσει μια σημαντική διάφορα από τις υπόλοιπες ομάδες. Πόσο σημαντικό είναι για σας;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν έχουμε ήττα στο πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα. Η απευθείας πρόκριση στο κύπελλο δίνει την ευκαιρία στους πολλούς παίκτες μας που είναι τραυματίες να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να μας ενισχύσουν στη συνεχεία του πρωταθλήματος που περιμένουμε να είναι πιο δύσκολη.

Έχετε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα. Ποσό θα σας βοηθήσει για τη συνεχεία;

Έχουμε δέκα μέρες για να ξεκουραστούμε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει για τα επόμενα παιγνίδια για να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι. Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα ξέραμε ότι είχαμε καλή αμάδα. Θέλουμε να είμαστε στην 5αδα γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε τις περιπέτειες. Αν η ομάδα μπορεί για πιο ψηλά δεν θα πούμε όχι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και οι περισσότερες ομάδες είναι ενισχυμένες.

Από την παρουσία των φίλων σας είστε ικανοποιημένοι;

Είμαστε μια παραδοσιακή δύναμη για το Αγροτικό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε στα επόμενα παιγνίδια με Προμηθέα και Α.Σ.Μανδρια μεγαλύτερη στήριξη.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ