32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

WHO is WHO: ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΡΕΟΥ (ΚΕΣΟΥΡΗΣ)- Υποψήφιος Σχολικός Έφορος ΔΗΚΟ Πάφου

Ο Ανδρέας Ανδρέου (Κεσούρης) γεννήθηκε το 1982 στο  Πολέμι της Πάφου. Απόφοιτος του  ΑΤΕΙ Πειραιώς και του Frederic University στο τμήμα Μηχανολογίας (Bachelor Degree). Κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου MPA (MSc Public Administration).


Ο Ανδρέας είναι πρώην υποδιευθυντής γνωστής μηχανολογικής εταιρίας. Τώρα εργάζεται ως Επιθεωρητής στο Υπουργείο Ενέργειας. Σήμερα είναι ο Επαρχιακός Γραμματέας της Νεολαίας του ΔΗΚΟ στη Πάφο (ΝΕΔΗΚ).

Με σεβασμό και πλήρη επίγνωση της ευθύνης, όπως ο ίδιος αναφέρει, κατέθεσε την υποψηφιότητα του για τη Σχολική Εφορεία Πάφου.

—Ανδρέας Ανδρέου Κεσούρης: Έχοντας επίγνωση της όλης κατάστασης που επικρατεί στο σχολικό περιβάλλον και δράττοντας της ευκαιρίας που μας παρουσιάζεται με τις ερχόμενες εκλογές, ζητώ τη ψήφο σας ώστε μαζί , συμπαραστάτες και αρωγοί, να συνδράμουμε στην προσπάθεια των νέων μας, διασφαλίζοντας τους τις καλύτερες συνθήκες που θα τους οδηγήσουν σε μια ομαλή και επιτυχημένη ένταξη τους στην κοινωνία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτή η επίτευξη αλλά όλοι μαζί, Εφορεία, εκπαιδευτικοί και γονείς, μπορούμε να συνυπάρξουμε ώστε να θωρακίσουμε τους νέους μας με αρχές και αξίες όπως ο σεβασμός, η συνεργασία, η ισότητα και η πίστη για την επίτευξη ενός καλύτερου κόσμου.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα είναι εκκολαπτήριο ελεύθερων και δημιουργικών ανθρώπων και που θα ενθαρρύνει μια δημιουργική στάση ζωής. Ένα κλίμα που να προσφέρει ασφάλεια και κυρίως να μη φέρει ως εφιάλτη τον κίνδυνο της αποτυχίας. Οι μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και κυρίως να αγαπήσουν τη μάθηση.

Αν είσαστε υποψήφιος και θέλετε και εσείς να προωθήσετε το Βιογραφικό σας
επικοινωνήστε με το PafosPress.com στο 99989878 ή με email στο [email protected]

 

15016290_1353429254715429_5418553552884684026_o

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ