18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Σταύρος Χριστοδούλου: Πάμε για τους επόμενους 6 βαθμούς και την αντεπίθεση του Φοίνικα

Με άδεια χέρια επέστρεψε στη βάση του ο Φοίνικας. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έχασε από την Ολυμπιάδα εκτός έδρας με 2-1 και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.

Το συγκρότημα του Στέλιου Σοφοκλέους μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 7 βαθμούς.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Φοίνικα αλλά και τη συνεχεία του πρωταθλήματος το PafosPress μίλησε με τον 26χρονο έμπειρο αμυντικό των πρασίνων Σταύρο Χριστοδούλου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Μπορεί η ομάδα να βγει από την δύσκολη θέση στην όποια βρίσκεται;

Κάναμε ένα καλό παιγνίδι στο α ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός από όλους στην ομάδα. Δεν πρέπει όμως να επικρατήσει ο πανικός. Υπάρχουν πολλά παιγνίδια και μπορεί η ομάδα στην συνεχεία να ανακάμψει.

Το επόμενο παιγνίδι απέναντι στην Ελπίδα είναι καθοριστικό για την συνεχεία;

Έχουμε δυο συνεχόμενα παιγνίδια στην έδρα μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Ο στόχος είναι να πάρουμε 6 βαθμούς και να αρχίσει η αντεπίθεση της ομάδας. Υπάρχουν οι δυνατότητες για να το καταφέρουμε.

Από την παρουσία σου μέχρι τώρα είσαι ικανοποιημένος;

Είμαι από τους αρχηγούς της ομάδας. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο.

Τι θέλεις να πεις στους φίλους της ομάδας που είναι στενοχωρημένοι;

Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει. Πρέπει στα επόμενα παιγνίδια ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν και να μας βοηθήσει. Κάνω έκκληση να έρθουν και να μας στηρίξουν.

Κώστας Ιωαννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ