21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ανησυχίες του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της κατασκευής της Μαρίνας

Την έντονη ανησυχία του εκφράζει ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού σε σχέση με την τελευταία εξέλιξη με το θέμα της Μαρίνας της Πάφου.


Εμείς θεωρούμε, είπε στο ΚΥΠΕ, ότι το θέμα της Μαρίνας παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες χαρακτηρίζοντας την τελευταία καθυστέρηση αδικαιολόγητη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την Μαρίνα της Πάφου κoινοποιήθηκε από την Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων προς τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, η απόφαση της, να καλέσει την εταιρεία Pafilia να παρουσιάσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει το έργο της Μαρίνας της Πάφου στην τοποθεσία “ Πότιμα”.

Νοουμένου ότι  η συγκεκριμένη εταιρεία  πληρεί τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις του διαγωνισμού,ακολούθως θα υπογραφεί  συμφωνία μεταξύ του Κράτους και της Pafilia για την υλοποίηση και λειτουργία της Μαρίνας Πάφου

Αρχικά είχε  κληθεί η κοινοπραξία “ Poseidon Grand Marina of Paphos” να παρουσιάσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι σε θέση να διαθέσει τα απαιτούμενα κεφάλαια ώστε να  υλοποιήσει και να λειτουργήσει την Μαρίνα της Πάφου .

Όπως ωστόσο διαφάνηκε, με βάση τα στοιχεία τα οποία προσκομίστηκαν, δεν ικανοποιούνταν οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού .

Μετά απ` αυτή την εξέλιξη η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων προσκαλεί  την επόμενη εταιρεία που είναι η εταιρεία Pafilia για να διαπραγματευτεί και να παρουσιάσει τα απαραίτητα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μπορεί να χρηματοδοτήσει το όλο έργο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ