21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ανεξάρτητη υποψήφια  για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας η Χρυσούλα Παναγιώτου Τσιελεπή

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας εξήγγειλε σήμερα η Χρυσούλα Παναγιώτου Τσιελεπή – Για μια ενεργή, ζωντανή και ευημερούσα Κοινότητα


Μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό, με πίστη στις δυνατότητες μου, σεμνά και με συναίσθηση της ευθύνης, καταθέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου  Έμπας.

Η συμμετοχή και η αγάπη μου για τα κοινά είναι τρόπος ζωή. Η απόφαση μου είναι αποτέλεσμα προτροπής πολλών προοδευτικών και δραστήριων συγχωριανών  που αγωνιούν μαζί μου και νοιάζονται γα το μέλλον της κοινότητά μας Είναι μια προσπάθεια αγνή, ειλικρινής, μακριά απο ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα. Είναι μια  πρόκληση για δουλειά και προσφορά. Το ενδιαφέρον μου αυτό δε στρέφεται και δε στοχεύει να υποβαθμίσει το έργο κανενός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οραμα μας είναι η βελτίωση και η ανάπτυξη της κοινότητάς μας η οποία θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Τα βασικά χαρακτηριστικά θα είναι η Διαφάνεια, η Επικοινωνία,  και η Συμμετοχή των κατοίκων.

Η Έμπα αξίζει  όχι μόνο μιας καλύτερης θέσης στην περιοχή, αλλά αξίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της περιοχής και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΜΑΖΙ θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε σωστή βάση για  Κοινωνική  Ευημερία και ανάπτυξη, οπως είναι το Περιβάλλον, η Παιδεία, η Θρησκεία, η Τέχνη, ο Αθλητισμός.

ΜΑΖΙ θα αγωνιστούμε για μια σύγχρονη, ενεργή, ζωντανή και ευημερούσα κοινότητα.

Σας καλώ όλες και όλους να πορευτούμε ΜΑΖΙ, για να δώσουμε νέες προοπτικές στην κοινότητα μας και ιδιαίτερα στους νέους μας. Με τη βοήθεια του Θεού και με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!

Με εκτίμηση

Χρυσούλα Παναγιώτου Τσιελεπή  

 Χρυσούλα Παναγιώτου Τσιελεπή   

Γεννήθηκε το 1959 στην Εμπα της Πάφου , είναι έγγαμη με τρία παιδιά. Σπουδασε Νοσηλευτική και Μαιευτική ,  στη Νοσηλευτική σχολή και στο ΤΕΠΑΚ . Εξειδικεύτηκε  στον Ελεγχο και Πρόληψη  των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων σε  ΕυρωπαΪκά Νοσοκομεία. Ετυχε επίσης Εκπαίδευσης στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης .

Eργαστηκε σαν Πρώτη Νοσηλευτική Λειτουργός σε Νοσοκομεία  της Κύπρου ,τα τελευταία 20 χρόνια σε διοικητικές θέσεις . Παρακολούθησε ,διοργάνωσε και συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Δραστηριότητες/ Ενδιαφέροντα

Γραμματέας Επαρχιακής Επιτροπής Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων

Αντιπρόεδρος Τομέα Νοσηλευτών  Ελέγχου Λοιμώξεων

Μελος της Εκτελ. Επιτροπής Εθελοντών ΠΑΣΥΚΑΦ

Μελος των Εθελοντών EUROPA DONNA

Μέλος στον Σύνδεσμο γονέων  Κωφών ατόμων,

Μέλος στον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό  Σύλλογο Εμπας .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ