19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μετά τις βροχές ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευµα. Οι άνεµοι το πρωί θα είναι µεταβλητοί, κυρίως ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι δυνατοί 5 Μποφόρ.


Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό,στους 35 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε µερικές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα είναι κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο και θα παραµείνει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ