24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ανεβαίνει ο υδράργυρος και δεν υποχωρεί η σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στην περιοχή της καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστούν χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Από την Τετάρτη στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ