27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Μας περιμένουν ηλιόλουστες μέρες!

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν από νωρίς το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ