25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν στα νότια το απόγευµα µέχρι νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και τα νότια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη θα εµφανίζονται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις και αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ