12.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Αναμένεται ένα πολύ “καυτό” Σαββατοκυρίακο

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ