19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ στην Πάφο: “Θερκά” ζευγαρώνουν σε κατοικημένη περιοχή απέναντι από την εκκλησία της Παντάνασσας

Μπορεί να μοιάζει εντυπωσιακό κανείς όμως δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι το εν λόγω θέαμα είναι άκρως ανατριχιαστικό.

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο έστειλε αναγνώστης μας στο PafosPress.com μπορεί να διαρκεί γύρω στα 40 δευτερόλεπτα ωστόσο αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να σε κάνουν να ανατριχιάσεις στο θέαμα δύο μεγάλων “θερκών” όπως συνηθίζουμε να λέμε εδώ στην Κύπρο τα μαύρα φίδια, που απο τις πρώτες εικόνες και λόγω χρώματος και μεγέθους φαίνεται να είναι πολύ μεγάλα ηλικία και πόσον μάλλον όταν βρίσκονται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποθανάτισε αναγνώστης μας σε εγκατελειμμένο κτίριο ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Παντάνασσας στην καρδιά της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Και παρότι γνωρίζουμε ότι τα κυπριακά μαυρόφιδα δεν είναι επικίνδυνα και απαγορεύεται ρητά να τα πειράζουμε -αποτελούν προστατευόμενο είδος- το να τα βλέπεις μπροστά σου να ζευγαρώνουν, δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η περιοχή μάλλον πρέπει να αισθάνεται προστατευμένη από την παρουσία των μαύρων αυτών φιδιών αφού ως γνωστόν εκτός του ότι “εξαφανίζουν’ τα τρωκτικά επίσης “προστατεύουν” την περιοχή από δηλητηριώδη άλλα φίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πιο κάτω δείτε ένα αντίστοιχο βίντεο το οποίο δημοσιεύσαμε πριν απο τρια περίπου χρόνια με παρόμοιο θέαμα και πάλι στην Πάφο το οποίο μάλιστα έφθασε στο youtube τις 180 χιλιάδες προβολές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ