17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

“Ανατριχιαστικά” άρτια η εκτέλεση των Τρωάδων στο Αρχαιο Ωδείο

Μια άρτια απο κάθε άποψη παράσταση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει απόψε Σάββατο 7 Ιουλίου το κοινό το οποίο που γέμισε ασφυκτικά το Αρχαίο Ωδείο Πάφου στην πρεμιέρα των Τρωάδων του Ευριπίδη σκηνοθεσίας Θεόδωρου Τερζόπουλου.


Η παράσταση η οποία ανέβηκε στα πλαίσια του Πάφος 2017 “ανάγκασε” τους θεατές που πλημμύρισαν το Αρχαίο Ωδείο της Πάφου να παραμείνουν καθηλωμένοι μέχρι το τέλος και να καταχειροκροτήσουν με ενθουσιασμό τους ερμηνευτές αλλά και τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρο Τερζόπουλο.

Αν και το όνομα του Θεόδωρου Τερζόπουλου διασφάλιζε απο την αρχή την επιτυχία της παράστασης κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει το τεράστιο μέγεθος της επιτυχίας μέχρι που το έζησε. Οι ηθοποιοί, στο σύνολό τους, με πρωταγωνίστρια την αεικίνητη και αιώνια νέα Δέσποινα Μπεμπεδέλη πλαισιωμένοι απο σπουδαίους και πολλά υποσχόμενους νέους ηθοποιούς έδωσαν κυριολεκτικά ρεσιτάλ και ξεδιπλώνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε μια ανατριχιαστική ερμηνεία παρουσιάζοντας ένα έργο που σίγουρα συγκαταλέγεται στα καλύτερα και πιο συγκλονιστικά που ανέβηκαν ποτέ στον Ιστορικό χώρο του Αρχαίου Ωδείου της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι “Τρωάδες” ή τα “Τείχη της Ντροπής” όπως ήταν ο αρχικός τίτλος της παραγωγής, αποτέλεσαν κομβικό έργο στην υποψηφιότητα της Πάφου για τον τίτλο με τον Θεόδωρο Τερζόπουλο στη σκηνοθεσία τους κάτι που αποδείχθηκε απόψε και στην πράξη.

Φωτογραφίες και βίντεο το PafosPress.com θα παρουσιάσει σε αυριανά του άρθρα. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ