19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Αναμένεται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Ο καιρός θα είναι…

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Κατά διαστήματα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα, ιδαίτερα την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μεταβλητοί, γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές και αργότερα τοπικά και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά τοπικά στα ανατολικά και νότια παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ