16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ”: Δεν ακολουθούμε τον λαϊκισμό του Φαίδωνος

Στην αντεπίθεση απέναντι στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος περνάει για άλλη μια φορά η Αστυνομία Κύπρου, λέγοντας ότι δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε κατέχει δημόσιο αξίωμα, να σπιλώνει ένα θεσμό όπως η Αστυνομία, που με το έργο της αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την προσήλωση στην αποστολή της.
Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις για χάρη εντυπώσεων, «γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο του λαϊκισμού που έχει επιλέξει ο κ. Φαίδωνος, με την τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
Η Αστυνομία Κύπρου με οδηγίες του Αρχηγού της, εξετάζει όλα τα ζητήματα που εγείρονται από τις δηλώσεις, τις πληροφορίες και καταθέσεις στις οποίες προέβη ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, στο πλαίσιο που ορίζει ο Νόμος, με απώτερο σκοπό την πλήρη διερεύνησή τους.
Απορρίπτουμε κατηγορηματικά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.
Δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε κατέχει δημόσιο αξίωμα, να σπιλώνει ένα θεσμό όπως η Αστυνομία, που με το έργο της αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την προσήλωση στην αποστολή της.
Η Αστυνομία δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις για χάρη εντυπώσεων, γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο του λαϊκισμού που έχει επιλέξει ο κ. Φαίδωνος, με την τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ