17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ανακοίνωση του Πάφος2017

Σε συνέχεια της προκήρυξης του Προγράμματος Ενίσχυσης της Πολιτιστικής Ανάπτυξης στην Πάφο για τη συνέχιση της πολιτιστικής παραγωγής και ανάπτυξης, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του Πάφος2017 και μετά από διαβούλευση με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  1. Δικαίωμα αίτησης ( έντυπο Α) έχουν μη κερδοσκοπικοί  φορείς και οργανισμοί. Δεν θα γίνουν αποδεχτές αιτήσεις που δεν υποβάλλονται μέσω φορέων.
  2. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από το συγκεκριμένο έντυπο προϋπολογισμού (έντυπο  Β), σύμφωνα με τις οδηγίες των Πολιτιστικών Υπηρεσιών  του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
  3. Οι χρηματοδοτήσεις θα πραγματοποιηθούν  σύμφωνα με τους κανονισμούς ( έντυπο Γ).
  4. Ενόψει των συμπληρωματικών όρων, κανονισμών και εντύπων, ο Οργανισμός ανακοινώνει την παράταση στην  προθεσμία υποβολής  αιτήσεων  μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2018.
  5. Όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις οφείλουν όπως υποβληθούν ξανά σύμφωνα με τα νέα κριτήρια και κανονισμούς.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται σε σχετικό έντυπο που μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από την ιστοσελίδα του Οργανισμούwww.pafos2017.eu, είτε από τα γραφεία του Οργανισμού (οδός: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 55, 8047, Πάφος, Κύπρος). Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα στοιχεία, περιγραφή έργου, οικονομικά δεδομένα, χρονοδιάγραμμα κ.α.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 20η Ιανουαρίου 2018, στις 12:00 στα Γραφεία του Οργανισμού ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26932017 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ