25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Αναγκαιότητα η επέκταση του Τμήματος Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου εκτιμά η Διεύθυνση

Αυξάνονται οι ασθενείς του Τμήματος Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.


O Διευθυντής του ΓΝ Πάφου  Σπύρος Γεωργίου ανέφερε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ότι στο Τμήμα της Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου  την δεκαετία του 1990 με την έναρξη λειτουργίας του Νοσοκομείου  το επισκέπτονταν  μόνο δέκα ασθενείς ενώ σήμερα  το Τμήμα Αιμοκάθαρσης το επισκέπτονται  ενενήντα.

Ο κ. Γεωργίου είπε πως με τη συνδρομή του Κράτους αυξήθηκαν οι μηχανές αιμοκάθαρσης  από τρεις που υπήρχαν σε δεκατρείς, όμως ο χώρος δεν είναι αρκετός με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κάποια προβλήματα τα οποία με καλή διάθεση επιλύονται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προσπάθεια όλων, είναι να γίνει, όπως επεξήγησε, επέκταση του χώρου κοντά στο Τμήμα Αιμοκάθαρσης .

Επί του θέματος ο κ.Γεωργίου είπε πως απέστειλε σχετική επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο που βρίσκεται σε επαφή με τα δημόσια έργα.

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου είπε πως τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο Πάφου γίνονται πρωτοποριακές επεμβάσεις  ,ενώ στο   Νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί Μονάδα Υποκατάστασης που βοηθά τη δεδομένη ομάδα ατόμων για να υπάρξει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Γεωργίου είπε πως στο Νοσοκομείο Πάφου  λειτούργησαν και νέες κλινικές όπως της Καρδιολογίας, Ουρολογίας , Πνευμονολογίας προς το συμφέρον της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασθενών.

Τους καλοκαιρινούς μήνες,όπως αναφέρθηκε,  προσέρχονται πάρα πολύ τουρίστες,ενώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πάντοτε  διαθέσιμο να προσφέρει  το άπαν των δυνάμεων του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ