21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Πάφου 

Την αναβάθμιση του παραλιακού τους μετώπου προωθούν οι Δήμοι Πάφου και Γεροσκήπου σε συνεργασία με τους ξενοδόχους , σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως οι δύο τοπικές αρχές προωθούν την κατασκευή κυματοθραυστών της ακτογραμμής  από το ξενοδοχείο Φαέθων μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια με στόχο την δημιουργία αμμωδών παραλιών στα ξενοδοχεία. Ο κ. Παυλίδης σημείωσε, πως η ημερομηνία έναρξης του έργου υπολογίζεται στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020 .

Το κόστος του έργου που περιλαμβάνει 14 κυματοθραύστες ανέρχεται στα 13 εκ. ευρώ και γίνεται σε συνεργασία των  Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου και με την συνδρομή του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η απόφαση,όπως ανέφερε, λήφθηκε εδώ και ενάμισι χρόνο, έγιναν οι μελέτες  και στο παρών στάδιο το θέμα της κατασκευής του έργου των κυματοθραυστών βρίσκεται στην υπηρεσία περιβάλλοντος για την τελική έγκριση.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως οι αρμόδιοι φορείς ευελπιστούν με την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου στην προσέλκυση καλύτερης ποιότητας τουρισμού, κατέληξε .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ