24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ανάκληση καπνιστής σολομοπέστροφας σε φέτες από την αγορά (pics)

Σε ανάκληση καπνιστής σολομοπέστροφας σε φέτες από την κυπριακή αγορά προέβησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, καθώς βρέθηκε ότι το προϊόν είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο διεξαγωγής των επίσημων ελέγχων στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία του πιο κάτω προϊόντος, στο οποίο, μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους, εντοπίστηκε το μικρόβιο Listeria monocytogenes και είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Είδος:  SCOTISH QUALITY TYPE
 SMOKED SALMON TROUT SLICED
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΣΟΛΟΜΟΠΕΣΤΡΟΦΑ ΦΕΤΕΣ
Εμπορική επωνυμία:5 OCEANS
ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ / NET WEIGHT: 0.100g
ΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙ / USE BY: 07.02.2020
Γραμμικός κωδικός: 5291002000432
READY TO EAT / ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΙΟΝ / FRESH PRODUCT

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει την εταιρεία που εισάγει, μεταποιεί και διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρσή του από την αγορά.

Επειδή, όμως, ενδέχεται κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το έχουν αγοράσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ